שבוע מעשים טובים
השבוע במסגרת ״יום המעשים הטובים״ התקיימו פעילויות מעורבות חברתית מגוונות ע״י נוער דרום השרון, תלמידות ותלמידי בתי הספר התיכונים עמי אסף וירקון ועובדי המועצה.
קבוצת מו"חות מבית חינוך ירקון ביקרה במרכז היום לחבר הותיק בנווה ימין, אותו מאמצים תלמידי ירקון לאורך כל השנה, לפעילות חברתית לכבוד פורים עם ותיקי המועצה.
תלמידות ותלמידי בית ספר תיכון שש שנתי עמי אסף, המאמצים את קהילת שורדי השואה בפרויקט שנתי, נפגשו עם החברות והחברים בקהילה וחגגו ללילי דבורי מחגור יום הולדת 92 ולאלישע בן ארצי משדה ורבורג (המתנדב בקהילה) יום הולדת 86.
התלמידים נפגשו גם עם חברי מועדון קהילת הנכים של דרום השרון, אותם הם מאמצים לאורך כל השנה,לסדנת יוגה צחוק. בסיום המפגש העניקו התלמידים משלוחי מנות שהכינו לחברי המועדון.
ולקינוח התרימו תלמידי עמי אסף והכינו משלוחי מנות אותן יצאו לחלק בבית לוינשטיין לחיילים פצועי מלחמה בשיקום, ובמחלקת הילדים בבית חולים ״מאיר״ בכפ״ס. התלמידים שיתפו אותנו כי זו היתה חוויה מעצימה עבורם לפגוש את החיילים שלמרות הכאב הכרוך בפציעה הם מקפידים לשמור על אופטימיות ושמחה.
עובדי דרום השרון תרמו וארזו השבוע עשרות משלוחי מנות, אותן יצאו אתמול לחלק לפצועים בבית לווינשטיין.
הבוקר התקיימה במועצה התרמת דם, בה נתרמו עשרות מנות ע״י עובדות ועובדי המועצה ותושבי הישובים באזור.
מחר יצאו עובדי המועצה למועדונית בנווה ימין לאפיית אוזני המן ???? אותן נוסיף למשלוחי המנות שיחולקו ל-7 כיתות הכוננות של הישובים בקו התפר.
לחצו כאן לצפיה בגלריית התמונות המלאה