עובדת המועצה שגיוסה בצו 8 באמצע חופשת הלידה ודואגת לביטחון המועצה


הכירו את אדוה ראובני מטות:

״אני עובדת כבר חמש שנים במחלקת הביטחון במועצה כקב"טית מוסדות חינוך. גרה בראש העין עם משה (עולה חדש מונצואלה) ועם שלושת המדהימים: נועם, עדן ואיתן בן ה-3 חודשים.

את הקריירה הביטחונית שלי התחלתי בצה"ל כשהתגייסתי לגדוד קרקל והשתחררתי כקצינת חי"ר. ביטחון המדינה תמיד היה משהו שחשוב לי וחיפשתי איך אוכל לתרום ביום יום בתחום זה דרך העבודה, במקביל להתנדבות במילואים ולהיותי אמא לשלושה וכך הגעתי לתפקיד.

ה-7 לאוקטובר תפס אותי במהלך חופשת הלידה השלישית עם איתן. ראיתי את המצב ולא יכולתי לעמוד מנגד. שבוע לאחר תחילת המלחמה התגייסתי בצו 8 ובחודש וחצי האחרונים אני סגנית מפקד יקל"ר במילואים, פה בדרום השרון.

אנחנו עוסקים בעיבוי ואימון של המערך הביטחוני ביישובים, שיפור מערכות התראה, וידוא צרכי האוכלוסיה בעקבות המלחמה, סיוע למועצה בהכשרות ובמקרה של אירוע חירום- תיאום וניהול כלל הכוחות אשר יגיעו ליישובי המועצה.

במקביל לתפקידי ביחידה אני מלווה את מוסדות החינוך של המועצה ורואה את מנהלי בתי הספר ואגף החינוך עושים שמיניות באוויר כדי שמוסדות החינוך יפתחו, וישמרו על פעילות תקינה בסביבה בטוחה שתאפשר לתלמידים וגם להורים לחזור לשגרה עד כמה שניתן.

לתושבי דרום השרון חשוב לי לומר: זה הזמן לערבות הדדית. שמרו על עצמכם ואחד על השני, דאגו לחוסן האישי שלכם ועל ידי כך על החוסן הלאומי״.

מצדיעים לך אדוה
תמונתה של אדוה ראובני מטות