בישול בריא- ענת גרינברג

נטורופתית, רפלקסולוגית והרבליסטית קלינית

בסדנה נלמד לבשל עם חומרי גלם טבעיים מהמטבח האורגני ללא תוספות של אבקות מזון מעובד ומתועש.

יינתן דגש על צורת הבישול, צירופי מזון, שמירה על ערכי המזון ושימוש נכון בשמנים איכותיים וממתיקים טבעיים. כמו כן נלמד על עשבי תיבול ותפקידם בשמירה על הבריאות.

אם חשובה לכם הבריאות שלכם ושל בני משפחתכם ואתם רוצים ללמוד לבשל בריא פשוט וטעים, זו ההזדמנות שלכן.

הסדנה תתקיים בתאריכים :

  • 16.3 רמות השבים
  • 20.3 שדי חמד
  • 27.3 עדנים

לרכישת כרטיסים

סדנת בישול בריא

אפשרויות נוספות